NÚRIA CHALAMANCH

Núria-Chalamanch_run&yoga_18.jpg

Sóc llicenciada en Ciències de l’Esport (1998) per la Universitat de Greenwich (Londres). He realitzat el Màster d’Alt Rendiment Esportiu del COE (Madrid), de dos anys de durada, i he col·laborat en el centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat en el departament de Biomecànica analitzant la tècnica dels atletes d’elit per tal de millorar el seu rendiment.

Apassionada de l’atletisme, sóc corredora des dels 10 anys. L’any 2000 em vaig incorporar a l’equip professional de la Multinacional American Nike com a tècnica de producte específic de córrer i, posteriorment, durant 7 anys, com a Running & Fitness Sports Marketing Manager departament que gestiona el patrocini de tot tipus d’esportistes, Clubs, Federacions i Esdeveniments. Em vaig fer càrrec de la detecció, contractació, gestió i relació dels millors atletes d’elit d’Espanya i Portugal així com de la Federació Portuguesa d’Atletisme, etc. També vaig ser responsable de la gestió i relació amb els millors Clubs de Fitness a nivell d’Iberia.

He crescut sempre envoltada del yoga, essent els meus pares professors i formadors de yoga amb més de 45 anys d’experiència. Paral·lelament als ensenyaments dels meus pares, vaig cursar una formació reglada de 5 anys a l’Escola Aula de yoga, formació acreditada per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de yoga). Sóc també  professora de preparació al part per l’Escola Anatomia, Integració i Moviment de Núria Vives.

Amb els dos pilars i passions de la meva vida, així com la meva experiència en el món de l’atletisme i el yoga, materialitzo el meu somni que és formar a les persones per a què millorin la seva qualitat de vida, salut, benestar general i creixement personal. Em dedico a donar classes de yoga i yoga per a embarassades, tant a grups com a particulars a la Fundació La Casa Ámbar i també imparteixo classes a empreses com Ais, S.A, Mettler Toledo, S.A.E, i JOCVIU associació.  He creat i lidero l’activitat Run&Yoga i sóc membre del grup de professionals de la salut  ’El Deporte en Femeníno’. 

 

Nuria-Chalamanch_yoga_2018-06-01_gilbertbages_60.JPG

El yoga ens ensenya a viure ara i aquí amb atenció plena en el moment present.