RUN&YOGA

Quan una persona fa exercici, pren consciència del seu cos i relaxa la ment, es veu i se sent bé amb ella mateixa.

 
Núria-Chalamanch_run&yoga_2.jpg

 

 

El Run&Yoga va sorgir el 2015 per la necessitat de transmetre els meus coneixements tant d’atletisme com de yoga. Tots els estudis que he realitzat al llarg de la meva vida han estat relacionats amb l’atletisme i el yoga. Els he viscut i estudiat des d’una situació privilegiada els dos. D’aquí esdevé aquesta proposta feta amb cor i ànima. 

El Run&Yoga és una activitat d’1 hora i 30 minuts de durada; anem a córrer 45 minuts i, després, fem 45 minuts de yoga.

Vine a provar-ho!

 
 
 
 

A qui va dirigit?


El Run&Yoga va dirigit a persones que, a través del running, en una primera part de la sessió, busca activar i enfortir el seu cos així com aprendre a desenvolupar la tècnica més òptima per córrer. En una segona part, a través de la pràctica del Yoga, els participants troben un espai per prendre consciència del seu cos, treballar la flexibilitat, la força, l’equilibri, la concentració, la respiració així com trobar un instant de quietud per reposar la ment a través de la relaxació i meditació.  

Quins beneficis té? 


És una activitat molt ben compensada que estimula i manté el cos i la ment saludable. Una pràctica regular d’aquesta activitat tonifica la musculatura del cos, activa el bon funcionament dels òrgans i minimitza tots els símptomes de l’estrès (ansietat, insomni, mal de cap) al mateix temps que proporciona molta energia i calma interior.

 

 
 

Grups reduïts i de tots els nivells. No es requereix experiència prèvia.

Preu especial pels socis del Club When U Want del Poblenou.

 

Run (45')

Run

– 45 min –

Yoga

– 45 min –

 

horari

Dilluns i dimecres de 20.30h a 22h.

 

direcció

When U Want Fitness Poblenou
C/ Bilbao, 102 (Poblenou)