YOGA PER A EMBARASSADES

L’embaràs és una etapa de transformació per la dona. Sentir-te bé durant l’embaràs et donarà seguretat a l’hora de ser mare.

 

Mitjançant classes particulars i totalment personalitzades, segons les necessitats de cada embarassada, acompanyo a les futures mares en la vivència dels canvis que es produeixen durant la gestació, ajudant a adquirir seguretat tant a nivell físic, mental com emocional. 

Aplico les tècniques del yoga per a que la dona pugui viure l’embaràs d’una manera plena i conscient. Assessoro i dono l’espai i oportunitat d’expressar i compartir inquietuds, il·lusions o pors.

Ajudo a trobar recursos per viure l’embaràs, el part, el postpart i la maternitat, positivament.

 

Beneficis del Yoga durant l’embaràs

  • El yoga reforça, tonifica i flexibilitza el cos.

  • Els exercicis eviten problemes de ciàtica o lumbars, tensions a l’esquena.

  • Exercicis específics de respiració, relaxació i meditació aporten confiança al llarg dels 9 mesos.


Iniciar-te en la pràctica del YOGA o adaptar-la als diferents cicles de la gestació, contribueix a crear vincles més profunds i sensibles entre el teu nadó i tu.


NuriaChalamanch_embarassades.jpg

A qui va dirigit?

A dones embarassades que tinguin ganes de treballar el seu cos i ser acompanyades en una etapa de la seva vida única i irrepetible.  
 

Metodologia

Classes particulars i totalment personalitzades a La Casa Ámbar o a domicili.
 

També  t’ofereixo:

Sessions especials de pre part en parella per saber com actuar en el moment de les contraccions, durant el part i en el puerperi.