Ens TRASLLADEM – 1 octubre 2015

 

Ens TRASLLADEM – 1 octubre 2015

3 setembre, 2015


Benvolguts alumnes,

Ja ha arribat el mes de setembre! Esperem que hagueu passat un molt bon mes d’agost. Ahir, dimarts, vàrem començar el curs 2015-2016!

Durant aquest mes farem les classes de ioga, al Centre, en els horaris habituals que ja fèiem el curs passat, però, a partir del dijous 1 d’octubre, ens traslladem a un altre espai, amb més serveis i molt ben comunicat. Han de rehabilitar l’edifici on estem actualment i aviat començaran a fer obres.

Ens sap molt greu deixar aquest espai on hem abocat tanta il·lusió, dedicació i carinyo, intentant que tothom s’hi pogués trobar bé. Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit que aquest espai tingui una calidesa especial. En aquest moment, però, les circumstàncies manen… Desitgem de tot cor que pugueu combinar-vos-ho per poder seguir amb nosaltres.

On anem?

A un espai molt bonic, molt a prop d’on som ara. Es diu “La casa àmbar”, al carrer Maignon, 10-12. Al costat de la Plaça Lesseps. http://www.lacasaambar.org/ca/

1er dia de classe al nou espai?

dijous, 1 d’octubre.

Aquest canvi de localització comporta també una sèrie d’adaptacions per part de tots:

A partir 1 d’octubre:

– Horaris
Degut a que ens n’anem a un espai on es fan altres activitats i ja està en funcionament, ens hem vist obligats a reduir els horaris, però seguirem oferint-vos flexibilitat per triar el que us vagi millor en cada moment. Tot i així, us demanem que ens orienteu i digueu a Secretaria l’horari que us podria anar més bé.

– Preus:

Hem abaixat la quota per a les persones jubilades i per als que vinguin 2 classes setmanals.

1 classe setmanal al mes: 44€
1 classe jubilats i joves estudiants (18-25 anys) al mes: 40€
2 classes setmanals al mes: 65€
Bonus de 5 sessions (3 mesos de validesa): 65€
1 classe de ioga setmanal per a embarassades, al mes: 50€
Classe de prova: 5€
Classe solta: 14€
Matrícula: 30€
Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a Secretaria, els matins de 10h-13h i les tardes de 17h-20.30h; trucar-nos al tel. 93 2191841 o enviar-nos un correu a info@centreintegral2.com.

Us agrairíem que si sabeu d’algun alumne que el mes de setembre no podrà venir a classe i no té correu electrònic, ens ho feu saber.

Estem segurs que l’espai nou us agradarà. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Salutacions,

Núria Chalamanch
Directora del Centre Integral 2

Nuria Chalamanch