EMPRESES

La pràctica del yoga permet millorar la qualitat de vida laboral

 

 
 
empreses 2 - núria chalamanch.jpg

El yoga és una disciplina que ofereix eines molt bones perquè les persones es puguin sentir millor amb elles mateixes i afrontar el dia a dia laboral amb menys tensió física, mental i emocional. 

La vida accelerada que portem avui dia comporta estrès tan físic com mental. Aquest pot produir una sobrecàrrega de tensió que repercuteix en l’organisme i provoca l’aparició de contractures, bloquejos i malalties que impedeixen el desenvolupament i funcionament normal del cos com ara; problemes de memòria, alteracions de l’ànim, nerviosisme, falta de concentració, limita la creativitat, la capacitat d’afrontar decisions, provoca disminució del rendiment, irritabilitat, apatia, migranyes, dolors musculars i d’esquena, falta d’energia, entre d’altres. 

Realitzar sessions enfocades a combatre l´estrès, dins de l’empresa i en grup, proporciona grans beneficis en la salut de les persones. 

Us convido a incorporar el yoga en el vostre entorn de treball. Es tracta d’aprofitar l'espai laboral per a practicar yoga i aconseguir reduir tensions, mantenir, recuperar i millorar la salut general del treballador, cohesionar el grup de treball i crear un ambient agradable.  L’experiència d’haver treballat en el sector empresarial em fa tenir una perspectiva realista de les necessitats que els treballadors poden tenir.

 
 

Quins són els beneficis?

La pràctica de ioga comporta beneficis tant pel treballador com per l’empresa:

-El treballador troba un espai en la jornada laboral per aturar l’activitat, relaxar-se, tranquil·litzar la ment, prendre consciència del seu cos perquè es pugui sentir millor. 

-Per a l’empresa és d’un gran benefici perquè ajuda a crear un ambient relaxat, saludable i de confiança dins de l’empresa. Disminueix i prevé malalties, reduint així l’absentisme.

Metodologia

T’ofereixo la possibilitat d’incorporar aquesta pràctica a la teva empresa, en algun espai diàfan de la mateixa empresa o bé en qualsevol altre instal·lació propera. Horari a convenir.


Actualment imparteixo classes a dues Multinacionals:  AIS, S.A i Mettler Toledo, S.A.E, i a JOCVIU associació.

 
 
MettlerToledo.png
logo-ais.png
LOGO JOCVIU fons transparent.png