Llicenciada en Ciències de l’Esport per la Universitat de Greenwich (Londres) al 1998. Quan torna a Barcelona, realitza el Màster d’Alt Rendiment Esportiu del COE (Madrid), de dos anys de durada i, a la vegada, col·labora en el centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat en el departament de Biomecànica analitzant la tècnica dels atletes d’elit per tal de millorar el seu rendiment.

Apassionada de l’atletisme, és corredora des dels 10 anys. L’any 2000 s’incorpora a l’equip professional de la Multinacional American Nike com a tècnica de producte específic de córrer; molt aviat és promocionada i passa a ser Running & Fitness Sports Marketing Manager, càrrec que desenvolupa durant més de 6 anys en el departament que gestiona el patrocini de tot tipus d’esportistes, Clubs, Federacions i Esdeveniments. Es fa càrrec de la detecció, contractació, gestió i relació dels millors atletes d’elit d’Espanya i Portugal així com de la Federació Portuguesa d’Atletisme, etc. També es responsabilitza de la gestió i relació amb els millors Clubs de Fitness a nivell d’Iberia.

Per portar a terme la seva feina, assisteix als esdeveniments més importants de l’atletisme mundial: Jocs Olímpics, Campionats del Món, Campionats d’Europa, etc. establint contacte amb els millors esportistes del moment i les màximes institucions del món de l’atletisme.

Ha crescut sempre envoltada del yoga, essent els seus pares professors i formadors de yoga amb més de 45 anys d’experiència. Paral·lelament als ensenyaments dels seus pares, cursa una altra formació reglada de 5 anys a l’Escola Aula de Yoga, formació acreditada per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Yoga). Així mateix, és professora de preparació al part per l’escola Anatomia, Integració i Moviment de Núria Vives.

Amb els dos pilars i passions de la seva vida, així com la seva experiència en el món de l’atletisme i el yoga, materialitza el seu somni que és formar a les persones per a què millorin la seva qualitat de vida. Crea i lidera el Centre Núria Chalamanch, Centre de yoga i yoga per a embarassades, i és pionera en la creació de l’activitat Run&Yoga.

El Run&Yoga són sessions de 1h45’(45’ Run y 45’ yoga) on les dues disciplines es nodreixen, complementant-se mútuament per aportar benestar general a tots els nivells de l’organisme. Amb el Run&Yoga s’aprèn a desenvolupar la tècnica més òptima per córrer i, a la mateixa sessió, els participants es beneficien de la tonificació i elasticitat muscular i estructural; també s’aprèn a respirar i relaxar-se a partir del principis de la pràctica del yoga.

Membre del grup de professionals de la salut  ‘El Deporte en Femeníno’. www.eldeporteenfemenino.com

 

 

info@nuriachalamanch.com
932 191 841 – 691 149 891


La Casa Ámbar
C/ Maignon, 10-12 (Gràcia)
Metro: Lesseps. Bus: 22, 24, 27, 32, V17, 92, H6

 

Imagina un lloc on
C/Sant Joan de Malta, 123 (Poblenou)
Metro: Poblenou / Glòries. Bus: 7, H12

Yoga
Yoga per embarassades

 

 

Run&Yoga


hello!

Nom *
Nom