ATLETES

Com millorar el teu rendiment com atleta?
El yoga t’ajudarà a treure tot el teu potencial.

Núria-Chalamanch_run&yoga_14.1.jpg

Quan parlo de rendiment, em refereixo a com es pot millorar físicament, mentalment i emocionalment una pràctica esportiva per obtenir els millors resultats o donar el màxim de les capacitats d’un mateix. Després de llicenciar-me en Ciències de l’esport i practicar yoga des de ben petita, he pogut entendre el que pot aportar el yoga a la vida d’un atleta. El yoga és una disciplina completa, permet treballar la consciencia corporal amb profunditat i de manera rigorosa. Treballa l’estat mental, la respiració, repercutint directament en el benestar vital i emocional de l’esportista així com contribuint en el seu rendiment.

Núria-Chalamanch_run&yoga_3.jpg

A major consciència corporal, major llibertat i fluïdesa de moviment. A major consciència respiratòria, major força vital. A major plenitud i tranquil·litat mental, major capacitat de resistència i adaptació. A major estat de concentració, major enfoc d’on vols arribar amb nivells més profunds de consciència

Bona part de la meva vida professional m’he dedicat a observar i conversar amb atletes. He compartit molts moments amb atletes d’alt rendiment i he comprovat que la major part del seu treball recau en aspectes purament físics, tècnics i tàctics. En canvi, el que marca la diferència entre un i altre atleta és com un pren consciència d'un cert equilibri més enllà d'aspectes teòrics i pràctics. El més important és sentir, escoltar, entendre qui som i com som, trobant i treballant un itinerari vital propi.

Treballo amb atletes a nivell individualitzat i a nivell grupal, segons les necessitats.